Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Douchegel voor Lichaam en Haar Unisex

Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Douchegel voor Lichaam en Haar  Unisex
Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc Douchegel voor Lichaam en Haar  Unisex
200 ml

Code: BVL0954 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc
Samenstelling

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Blanc laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • geeft de huid een comfortabel gevoel terug
  • voedt en verzorgt de huid
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Samenstelling

Consistentie
gel

Over het merk Bvlgari

Bvlgari parfums ontstaan waar de juweelkunst en de parfumkunst samenkomen als een uiting van de pracht en aantrekkingskracht van het Middellandse Zeegebied. De baanbrekende geest, het gevoel voor grootsheid en het meesterlijke werk met kleuren vinden hun oorsprong in de ‘eeuwige stad’ Rome, waar het verhaal van dit Italiaanse merk aanving in 1884.

Oorspronkelijk was het merk toegespitst op sieraden, daarna kwamen er uurwerken bij. De eerste Bvlgari parfum zag het levenslicht in het jaar 1992, en sindsdien heeft dit luxemerk al verschillende succesvolle collecties uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Omina, Man, en Goldea & Splendida.

De juwelier-parfumeur Bvlgari bewerkt de juwelen der natuur, geïnspireerd door de diversiteit van de wereld op alle continenten, om unieke parfums te bieden die gecreëerd worden door topparfumeurs van wereldniveau en gevat zijn in flacons die juwelen zijn op zich.

De missie van het merk Bvlgari is om de vreugde te delen van het bewerken van de juwelen der natuur.

Review Bvlgari Eau Parfumée au Thé Blanc