Bvlgari BLV pour homme

Gift Set III.

Bvlgari BLV pour homme Gift Set  III.
Bvlgari BLV pour homme Gift Set  III.
Gift Set III.

Code: BVL06278 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

eau de toilette 100 ml + Douchegel 75 ml + Aftershave Balsem 75 ml + cosmetica tas

Cadeautje voor jou
Bij een aankopen van meer dan € 80 gebruik de code minus10nl in het winkelmandje en ontvang 10% korting op de gehele bestelling. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
Bvlgari BLV pour homme
Gift Set III.

Samenstelling

Geursoort
houtachtig, specerijen
Set variant
Gift Set

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Review Bvlgari BLV pour homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!