Bvlgari BLV pour homme

aftershave emulsie voor Mannen 100 ml

Bvlgari BLV pour homme aftershave emulsie  voor Mannen  100 ml
Bvlgari BLV pour homme aftershave emulsie  voor Mannen  100 ml
aftershave emulsie voor Mannen 100 ml

Code: BVL0078 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Bij een aankopen van meer dan € 80 gebruik de code minus10nl in het winkelmandje en ontvang 10% korting op de gehele bestelling. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
Bvlgari BLV pour homme
aftershave emulsie voor Mannen 100 ml

Beschrijving van het parfum Bvlgari BLV pour homme

De aftershave emulsie Bvlgari BLV pour homme is een perfecte aanvulling op de herengeur uit dezelfde collectie. Verzacht de ruwe en geïrriteerde huid en kalmeert aanzienlijk de huid na het scheren dankzij de voedende ingrediënten.

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Review Bvlgari BLV pour homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!