Bvlgari AQVA Pour Homme

deodorant stick voor Mannen 75 ml

Bvlgari AQVA Pour Homme deodorant stick voor Mannen  75 ml
Bvlgari AQVA Pour Homme deodorant stick voor Mannen  75 ml
deodorant stick voor Mannen 75 ml

Code: BVL0038 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Bij een aankopen van meer dan € 80 gebruik de code minus10nl in het winkelmandje en ontvang 10% korting op de gehele bestelling. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
Bvlgari AQVA Pour Homme
deodorant stick voor Mannen 75 ml

Beschrijving van het parfum Bvlgari AQVA Pour Homme

De geparfumeerde deostick Bvlgari AQVA Pour Homme zal perfect de geur uit dezelfde serie aanvullen. De vaste deodorant voorkomt effectief onaangenaam transpireren, verzorgt de gevoelige huid van de oksels en laat hem voor lange uren geurend achter.

Ingrediënten:

  • zonder alcohol
  • zonder aluminiumzouten

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Review Bvlgari AQVA Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!