Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette voor Mannen

Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette voor Mannen
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
81,00

Code: BVL3319 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve
Samenstelling

De eau de toilette Bvlgari AQVA Pour Homme Atlantiqve weerspiegelt de kracht en de ongebreidelde energie van de Atlantische oceaan.

  • mariene, houtachtige geur
  • voor de zelfzekere, moedige man
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De geurcompositie is gebouwd rond sterke contrasten. Eerst ruik je een golf van frisheid gevormd door citrus, salie en waterachtige akkoorden. Die gaan geleidelijk aan over in mariene noten, maar worden in het hart gecontrasteerd door de essence van amber en appel. De warme, houtachtige akkoorden zorgen voor een harmonieuze basisnoot waarin je ook patchoeli en benzoë gewaar wordt.

Het verhaal van de geur
De eau de toilette voor mannen Atlantiqve is een ode aan de oceaan en haar oneindige diepte. Tegelijk wil hij het avontuurlijke karakter uiten van de man die niet bang is om zich in de wilde golven van deze oceaan te storten. De geur werd ontworpen door Jacques Cavallier en gelanceerd in 2017.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
aromatisch

Over het merk Bvlgari

Bvlgari parfums ontstaan waar de juweelkunst en de parfumkunst samenkomen als een uiting van de pracht en aantrekkingskracht van het Middellandse Zeegebied. De baanbrekende geest, het gevoel voor grootsheid en het meesterlijke werk met kleuren vinden hun oorsprong in de ‘eeuwige stad’ Rome, waar het verhaal van dit Italiaanse merk aanving in 1884.

Oorspronkelijk was het merk toegespitst op sieraden, daarna kwamen er uurwerken bij. De eerste Bvlgari parfum zag het levenslicht in het jaar 1992, en sindsdien heeft dit luxemerk al verschillende succesvolle collecties uitgebracht, zoals bijvoorbeeld Omina, Man, en Goldea & Splendida.

De juwelier-parfumeur Bvlgari bewerkt de juwelen der natuur, geïnspireerd door de diversiteit van de wereld op alle continenten, om unieke parfums te bieden die gecreëerd worden door topparfumeurs van wereldniveau en gevat zijn in flacons die juwelen zijn op zich.

De missie van het merk Bvlgari is om de vreugde te delen van het bewerken van de juwelen der natuur.

Review Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve