Bvlgari AQVA Marine Pour Homme

Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml

Bvlgari AQVA Marine Pour Homme Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Bvlgari AQVA Marine Pour Homme Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
46,50

Je bespaart 54%
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml
21,50

Code: BVL1537 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bij de aankoop van minstens € 40 op onze producten kan je in het winkelmandje kiezen tussen een gratis reisset voor je cosmetica of een zonnebrandolie.
PostNL
vrijdag 19-7-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 18-7-2019
Bvlgari AQVA Marine Pour Homme
Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml | 21,50

Beschrijving van het parfum Bvlgari AQVA Marine Pour Homme

De aftershave balsem voor mannen Bvlgari AQVA Marine Pour Homme is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Beoordeling Bvlgari AQVA Marine Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!