Bvlgari AQVA Divina

Body Spray voor Vrouwen 100 ml

Bvlgari AQVA Divina Body Spray  voor Vrouwen  100 ml
Bvlgari AQVA Divina Body Spray  voor Vrouwen  100 ml
Body Spray voor Vrouwen 100 ml

Code: BVL3035 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Cadeautje voor jou
Parfumverstuiver als cadeau bij een aankoop boven de € 50. Kies een kleur in het winkelmandje.
Bvlgari AQVA Divina
Body Spray voor Vrouwen 100 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Bvlgari AQVA Divina

De lichaamsspray Bvlgari AQVA Divina is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde collectie. Laat de huid heerlijk geurend achter, waardoor hij je op elk moment van de dag een nieuwe portie energie en zelfbewustzijn geeft.

Over het merk Bvlgari

Bvlgari is een luxe modemerk met een kenmerkende Italiaanse stijl. Het merk Bvlgari werd opgericht in 1884 in Rome en is geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van de Griekse en Romeinse kunst die zo bewonderd werd door de oprichter Sotiriou Bvlgari, afkomstig uit het Griekse Epirus, uit een familie van fabrikanten van zilveren sieraden. Zijn afkomst komt tot uiting in het ontwerp van zijn flacons.

De allereerste winkel van Bvlgari ontstond in Rome en werd al snel een plaats van talloze aristocratische feesten. Na de Tweede Wereldoorlog paste de familie Bvlgari de strikte Franse regels toe voor de vervaardiging van gouden sieraden en mode-accessoires van Bvlgari. De familie opende haar eerste winkel in Amerika (New York) en specialiseerde zich tevens in de fabricage van horloges. In 1993 verschijnen eindelijk de parfums van Bvlgari.

Beoordeling Bvlgari AQVA Divina

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!