Burberry Weekend for WomenEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Burberry Weekend for Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry Weekend for Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
111,90

Je bespaart 73%
100 ml
30,00

Code: BUR0141 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
Cadeautje voor jou
Geniet voluit van het zomershoppen! Met de code notino10 krijg je 10% korting op je aankoop boven de 70 €. Bij een aankoop boven de 90 € krijg je 15% korting met de code notino15.De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
vrijdag 14-8-2020
UPS Air Mail
donderdag 13-8-2020

Beschrijving van het parfum Burberry Weekend for Women
Samenstelling

Geef je over aan een vreugdegevoel en hul je lichaam in de zoete tonen van de eau de parfum Burberry Weekend for Women. Geen enkele geur kan zo goed een gevoel van zuivere blijdschap om dagdagelijkse dingen oproepen dan deze.

  • zoetig bloemige geur
  • voor de vreugdevolle, optimistische vrouw
  • geschikt om het hele jaar te dragen

Samenstelling van de geur
De combinatie van mandarijn en salie in de opening van deze eau de parfum wordt geïntensifieerd door blauwe hyacint en iris. De bloemige hartnoten van de geur worden aangevuld door viooltjeswortel, rozenbottel en perzikbloesem. Op het eind ontvouwt zich de bedwelmende, kalmerende geur van sandelhout die een gevoel van rust en geluk oproept, aangevuld door muskus en ceder.

Het verhaal van de geur
Laat je niet in de war brengen door de naam van de eau de parfum Weekend for Women. Die betekent natuurlijk niet dat hij alleen voor het weekend bedoeld is. Het duidt alleen op de sfeer van rust en vrije tijd voor elke vrouw die zich laat verwennen door deze uitzonderlijke geur, die al in 1997 gelanceerd werd.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Salie , Mandarijn , Reseda
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Nectarine, Iris, Vioolwortel, Rozenbottel , Hyacint , Perzik bloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Muskus , Sandelhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Burberry

p>Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry Weekend for Women