Burberry Weekend for WomenEau de Parfum voor Vrouwen

Burberry Weekend for Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry Weekend for Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
111,90

Je bespaart 73%
100 ml
29,90

Code: BUR0141 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
dinsdag 28-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 28-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Burberry Weekend for Women
Samenstelling

Geef je over aan een vreugdegevoel en hul je lichaam in de zoete tonen van de eau de parfum Burberry Weekend for Women. Geen enkele geur kan zo goed een gevoel van zuivere blijdschap om dagdagelijkse dingen oproepen dan deze.

  • zoetig bloemige geur
  • voor de vreugdevolle, optimistische vrouw
  • geschikt om het hele jaar te dragen

Samenstelling van de geur
De combinatie van mandarijn en salie in de opening van deze eau de parfum wordt geïntensifieerd door blauwe hyacint en iris. De bloemige hartnoten van de geur worden aangevuld door viooltjeswortel, rozenbottel en perzikbloesem. Op het eind ontvouwt zich de bedwelmende, kalmerende geur van sandelhout die een gevoel van rust en geluk oproept, aangevuld door muskus en ceder.

Het verhaal van de geur
Laat je niet in de war brengen door de naam van de eau de parfum Weekend for Women. Die betekent natuurlijk niet dat hij alleen voor het weekend bedoeld is. Het duidt alleen op de sfeer van rust en vrije tijd voor elke vrouw die zich laat verwennen door deze uitzonderlijke geur, die al in 1997 gelanceerd werd.

Samenstelling

Topnoten
Salie , Mandarijn , Reseda
Hartnoten
Nectarine, Iris, Vioolwortel, Rozenbottel , Hyacint , Perzik bloesem
Basisnoten
Ceder , Muskus , Sandelhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Burberry

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry Weekend for Women