Burberry My Burberry Eau de Parfum voor Vrouwen

Burberry My Burberry Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry My Burberry Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
95,24

Je bespaart 58%
50 ml
39,85

Code: BUR0825 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 25-1-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 23-1-2021
UPS Air Mail
maandag 25-1-2021

Beschrijving van het parfum Burberry My Burberry
Samenstelling

Trek een trenchcoat aan en treedt een elegante Londense tuin binnen waar de bloemen een moment geleden door een zomerse regenbui verfrist werden. Dat is precies hoe de chique eau de parfum voor vrouwen My Burberry van het legendarische Britse merk ruikt: vol frisheid, elegantie en zoete, bloemige tonen.

  • tijdloze bloemengeur
  • voor de stijlvolle, zelfverzekerde vrouw
  • vooral geschikt om overdag te dragen

Samenstelling van de geur
Aan het begin ruik je een verfrissende citruscocktail in combinatie met de tedere lathyrus bloemen. Na een tijdje bloeien de zoete akkoorden van passievrucht, kweepeer en perzik open, die nog verfijnd worden door de bloemnoten van gardenia, fresia en geraniumblad. De basisnoten worden gevormd door een vernuftige mengeling van muskus, patchoeli, Damascus- en centifoliaroos, die van deze eau de parfum een volmaakte belichaming maakt van vrouwelijkheid en pure elegantie.

Verhaal van de geur
Net als de overige geuren uit de collectie My Burberry werd ook het eau de parfum My Burberry geïnspireerd op de legendarische trenchcoat van dit Britse merk. De hals van de flacon is getooid met een honingkleurige strik van dezelfde gabardine als waarvan de elegante beige trenchcoat is gemaakt. Het dopje doet denken aan de legendarische knoop. Deze luxegeur, die gepersonifieerd werd door de actrice Lily James, werd in 2014 op de markt gebracht.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Zoete Erwten , Mandarijn , Bergamot , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kweepeer, Geraniumblaadjes, Passiebloem , Gardenia , Perzik , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Rosa Damascena , Muskus , Patchuli , Roos
Geursoort
bloemig

Over het merk Burberry

p>Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry My Burberry