Burberry My Burberry BlushEau de Parfum voor Vrouwen

Burberry My Burberry Blush Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry My Burberry Blush Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
140,48

Je bespaart 60%
90 ml
56,00

Code: BUR6809 | Op voorraad
1
GLS
vrijdag 29-5-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 28-5-2020

Beschrijving van het parfum Burberry My Burberry Blush
Samenstelling

Burberry My Burberry Blush, een eau de parfum voor vrouwen, is als een Londense tuin in de ochtend, waar langzaam tedere bloemen ontwaken, terwijl de vogels fluiten.

  • bloemig-fruitige geur
  • voor romantische, elegante vrouwen
  • geschikt om dagelijks dragen, zowel in de lente als in de zomer

Samenstelling van de geur
Het eau de parfum roept heerlijke gevoelens op zodra het met je huid in contact komt. De geur opent met een fruitige mix, bestaande uit versie citroenen en onweerstaanbaar zoete granaatappels. De neus van de geur is een boeket rozen, aangevuld met de verleidelijke geranium. Het slot wordt gevormd door akkoorden van jasmijn en de tedere blauweregen.

Het verhaal van de geur
Evenals de overige geuren uit de collectie My Burberry werd ook het eau de parfum My Burberry Blush geïnspireerd door de legendarische trenchcoat van dit Britse merk. De hals van de flacon wordt getooid door een elegante strik van dezelfde gabardine, als waarvan de speelse roze trenchcoat is gemaakt. Het slot doet denken aan de iconische knoop. Deze luxe geur die gepersonifieerd wordt door de actrice Lily James, werd in 2017 op de markt gebracht.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Granaatappel , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Geranium , Roos , Groene Appel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Blauwe Regen , Jasmijn
Geursoort
bloemig

Over het merk Burberry

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry My Burberry Blush