Burberry My Burberry Blush

Eau de Parfum voor Vrouwen 90 ml

Burberry My Burberry Blush Eau de Parfum voor Vrouwen  90 ml
Burberry My Burberry Blush Eau de Parfum voor Vrouwen  90 ml
140,48

Je bespaart 61%
90 ml
54,40

Code: BUR6809 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 25-7-2019
Burberry My Burberry Blush
90 ml | 54,40

Beschrijving van het parfum Burberry My Burberry Blush

Burberry My Burberry Blush, een eau de parfum voor vrouwen, is als een Londense tuin in de ochtend, waar langzaam tedere bloemen ontwaken, terwijl de vogels fluiten.

  • bloemig-fruitige geur
  • voor romantische, elegante vrouwen
  • geschikt om dagelijks dragen, zowel in de lente als in de zomer

Samenstelling van de geur
Het eau de parfum roept heerlijke gevoelens op zodra het met je huid in contact komt. De geur opent met een fruitige mix, bestaande uit versie citroenen en onweerstaanbaar zoete granaatappels. De neus van de geur is een boeket rozen, aangevuld met de verleidelijke geranium. Het slot wordt gevormd door akkoorden van jasmijn en de tedere blauweregen.

Het verhaal van de geur
Evenals de overige geuren uit de collectie My Burberry werd ook het eau de parfum My Burberry Blush geïnspireerd door de legendarische trenchcoat van dit Britse merk. De hals van de flacon wordt getooid door een elegante strik van dezelfde gabardine, als waarvan de speelse roze trenchcoat is gemaakt. Het slot doet denken aan de iconische knoop. Deze luxe geur die gepersonifieerd wordt door de actrice Lily James, werd in 2017 op de markt gebracht.

Samenstelling

Topnoten
Citroen , Granaatappel
Hartnoten
Geranium , Groene Appel , Roos
Basisnoten
Blauwe Regen , Jasmijn
Geursoort
bloemig

Over het merk Burberry

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Beoordeling Burberry My Burberry Blush

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!