Burberry My Burberry Black Elixir de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen

Burberry My Burberry Black Elixir de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry My Burberry Black Elixir de Parfum Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
224,48

Je bespaart 37%
30 ml
139,90

Code: BUR07791 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Burberry My Burberry Black Elixir de Parfum
Samenstelling

Gun jezelf een geur waarmee je in geen enkel gezelschap over het hoofd gezien wordt. De eau de parfum voor vrouwen Burberry My Burberry Black Elixir de Parfum is een belichaming van luxe en exclusiviteit en de ingenieuze geurcompositie bekoort zelfs de meest veeleisenden.

  • bloemige geur
  • zoete geur
  • houtachtige geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Jasmijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Candied Amandelen , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Burberry

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry My Burberry Black Elixir de Parfum