Burberry My Burberry Black Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Burberry My Burberry Black Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry My Burberry Black Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
140,48

Je bespaart 63%
90 ml
51,39

Code: BUR5113 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 26-1-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 26-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 27-1-2021

Beschrijving van het parfum Burberry My Burberry Black
Samenstelling

Beleef aan den lijve de opwindende sfeer van Londen vlak voor een zomers onweer! De eau de parfum voor vrouwen My Burberry Black van het merk Burberry is even sensueel als warme regendruppels op een blote huid.

  • verleidelijke, bloemige geur
  • voor de speelse, zelfzekere vrouw
  • geschikt om dagelijks te dragen, maar ook op bijzondere gelegenheden

Samenstelling van de geur
In het begin ruik je de verleidelijke akkoorden van jasmijn. Een moment later worden die aangevuld door delicaat sappige perzik en elegante rozenblaadjes, waaraan parfumeur Francis Kurkdijan een ongewoon zoete interpretatie gaf. De basisnoten van de compositie worden gevormd door een bedwelmende mengeling van amber en exotische patchoeli die de geur diepgang en sexappeal geeft.

Verhaal van de geur
Net als de overige geuren uit de collectie My Burberry werd ook de eau de parfum My Burberry Black geïnspireerd door de legendarische trenchcoat van dit Britse merk. De hals van de flacon is getooid met een zwarte strik van dezelfde gabardine als waarvan de elegante zwarte trenchcoat is gemaakt. Het dopje doet denken aan de legendarische knoop. Deze luxegeur, die gepersonifieerd werd door de actrice Lily James, werd in 2016 op de markt gebracht.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Jasmijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Perzik
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Burberry

p>Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry My Burberry Black2