BurberryMr. Burberry Element Eau de Toilette voor Mannen

Burberry Mr. Burberry Element Eau de Toilette voor Mannen
Burberry Mr. Burberry Element Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BUR09043

Welk natuurelement overheerst in jouw persoonlijkheid? Wat het antwoord ook is, de eau de toilette voor mannen Burberry Mr. Burberry Element bloeit open op je huid om je kracht te laten uitblinken ‒ de kracht van een moderne man. Tegelijk verraadt de geur dat een stuk van jou ondeelbaar met de natuur verbonden is.

  • stoere, aromatische geur met verfrissende, kruidige noten
  • sluit aan op de reeks van frisse, houtachtige geuren Mr. Burberry
  • auteur van de geur is Jérôme di Marino

Samenstelling van de geur
De sensuele inleiding wordt gegeven door groene amandelen, die meteen na het opdoen van de geur domineren. Daarna komt jeneverbes boven, die fascineert met zijn kruidigheid en frisheid tegelijk en in de compositie voor een innemend contrast zorgt. Kracht krijgt deze eau de toilette van de combinatie van eikenmos met minerale en ambernoten die jou tot het eind gezelschap houden.

Verhaal van de geur
De geur Mr. Burberry Element is een vervolg op het succes van de eau de toilettes en eau de parfums Mr. Burberry en Mr. Burberry Indigo. De band met de natuur, die de gezamenlijke noemer is van deze geuren, blijkt al meteen bij de eerste gewaarwording.

Deze eau de toilette is geïnspireerd op de symmetrie van de Britse natuur en op de flacon ontbreekt ook deze keer geen strik. Die is wederom gemaakt van de stof van de legendarische Burberry trenchcoat. Maar dat is maar één reden waarom je van deze geur gaat houden.

Volledige samenstelling

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, OCTOCRYLENE, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, METHYL 2-OCTYNOATE, DISODIUM EDTA, EXT. VIOLET 2 (CI 60730), BLUE 1 (CI 42090), RED 33 (CI 17200), YELLOW 5 (CI 19140). De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene Amandel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jenever
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Eikenmos , Mineralen , Grijze Amber
Geursoort
aromatisch, cypre

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?