Burberry London for Women Eau de Parfum voor Vrouwen

5×
Burberry London for Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Burberry London for Women Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
100,00

Je bespaart 70%
100 ml
30,00

Code: BUR0066 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Burberry London for Women
Samenstelling

Ervaar de unieke sfeer van Londen in zijn meest sensuele vorm. De eau de parfum voor vrouwen Burberry London vat de stemming van de Britse metropool die op een unieke manier traditie en een dynamische creativiteit combineert.

  • frisse bloemengeur
  • voor de natuurlijk elegante vrouw
  • perfect om overdag te dragen, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
In de topnoten verenigen zich de romantische geur van roos en kamperfoelie met sappige mandarijn. Na een tijdje komen hier akkoorden bij van verleidelijke jasmijn, Tahitiaanse gardenia en tedere pioenroos, die frisse ondertonen bieden bij de zoetige mandarijn. De basis van de eau de parfum Burberry London uit het jaar 2006 wordt gevormd door een verwarmende mengeling van patchoeli, muskus en sandelhout, die de geur vrouwelijk en charmant maakt.

Het verhaal van de geur
Burberry London – dat is de essentie van de Britse hoofdstad gevangen in een flacon. Het glazen flesje is gekleed in een stof met het typische ruitjesmotief dat onlosmakelijk deel uitmaakt van de legendarische kleding en mode-accessoires van het merk Burberry.

Ben je geïnteresseerd in deze geur? Het merk Burberry besloot in 2019 om het design van elk van zijn parfums te vernieuwen. Het zou dus kunnen dat een flacon of doosje er een beetje anders uitziet dan op de foto’s. Maar wees gerust, de tijdloze Britse elegantie van de Burberry geuren werd nog steeds bewaard.

De geur bevat een stof die qua kleur niet stabiel is, en daarom kan het zijn dat de inhoud van kleur verschillend is van op de foto.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kamperfoeilie , Roos , Tangerine
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tiaré Tahiti, Jasmijn , Pioenroos , Clementine
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Patchuli , Sandelhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Burberry

p>Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry London for Women5