Burberry London for Men Eau de Toilette voor Mannen

2×
Burberry London for Men Eau de Toilette voor Mannen
Burberry London for Men Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
90,48

Je bespaart 64%
100 ml
32,50

Code: BUR0007 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
maandag 21-6-2021
Afhaallocaties
maandag 21-6-2021
UPS Air Mail
vrijdag 18-6-2021

Beschrijving Burberry London for Men
Samenstelling

Een goede smaak, oog voor detail en een tijdloze stijl, dat is wat de hele wereld de Britten benijdt. De eau de toilette voor mannen Burberry London for Men voert je naar de drukke straten van Londen, die op een unieke manier de Britse liefde voor tradities verenigt met een dynamische, creatieve geest. 

  • kruidig-oosterse geur
  • voor de charismatische gentleman
  • ideaal om te dragen bij koel weer

Samenstelling van de geur
In de opening word je omhuld door een bedwelmende mengeling van aromatische lavendel, bergamot en verwarmende kaneel. Na een tijdje komt hier de onweerstaanbaar verleidelijke geur van leder bij, aangevuld met akkoorden van mimosa. De basisnoten van deze uiterst aantrekkelijke en mannelijke compositie zijn tabak, guaiac-hout, mos en de wierookachtige geur van opoponax.

Verhaal van de geur
Burberry London – dat is de essentie van de Britse hoofdstad gevangen in een flacon. De geur ontstond onder de leiding van parfumeur Antoine Maisondieu in het jaar 2006. Het glazen flesje is gekleed in een stof met het typische ruitjesmotief dat onlosmakelijk deel uitmaakt van de legendarische kleding en mode-accessoires van het merk Burberry.

Ben je geïnteresseerd in deze geur? Het merk Burberry besloot in 2019 om het design van elk van zijn parfums te vernieuwen. Het zou dus kunnen dat een flacon of doosje er een beetje anders uitziet dan op de foto’s. Maar wees gerust, de tijdloze Britse elegantie van de Burberry geuren werd bewaard.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kaneel , Bergamot , Lavendel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Leer, Mimosa
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Guaiac Hout , Mos, Tabak , Opoponax
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

Over het merk Burberry

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry London for Men2