BurberryBurberry for Men Eau de Toilette voor Mannen

Burberry Burberry for Men Eau de Toilette voor Mannen
Burberry Burberry for Men Eau de Toilette voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
44,80

Op voorraad | Code: BUR08997

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Heeft deze geur je aandacht getrokken? In 2019 besloot Burberry om het ontwerp van sommige van hun parfums te innoveren. Het kan voorkomen dat de fles of de verpakking enigszins verschilt van die op een foto. Desalniettemin zullen Burberry-geuren altijd hun tijdloze Britse elegantie behouden.

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lavendel , Tijm , Munt , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Eikenmos , Jasmijn , Sandelhout , Geranium , Ceder
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Amber , Vanille
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?