Burberry Brit for Her Eau de Toilette voor Vrouwen

Burberry Brit for Her Eau de Toilette voor Vrouwen
Burberry Brit for Her Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
95,24

Je bespaart 74%
100 ml
24,50

Code: BUR0035 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Burberry Brit for Her
Samenstelling

Houd je unieke stijl: tijdloos, geraffineerd en onweerstaanbaar verleidelijk als een echte London-girl. Eau de toilette voor vrouwen Burberry Brit for Her staat synoniem voor het Britse gevoel voor traditie en een moderne dynamische geest.

  • een frisse fruitig-bloemige geur
  • voor elegante en toch speelse vrouwen
  • ideaal om overdag te dragen in de lente en herfst

Samenstelling van de geur
De geur opent met de frisse explosie van limoen en citroen samen met heerlijke peer en bedwelmende groene amandelen. Daarna worden je zintuigen betoverd door de zoete combinatie van gekonfijte amandelen en magische pioenrozen. De basisnoten die lang blijven zitten zijn samengesmolten door de verwarmende akkoorden van amber, mahonie en vanille en geven de geur een heerlijke zoete toon.

Verhaal van de geur
De geur voor vrouwen Burberry Brit for Her heeft een flacon met het legendarische gestreepte patroon, typisch voor dit merk, en was in 2003 op de markt gebracht. Onderstreep je elegantie door deze unieke eau de toilette vol Britse flair.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Burberry

Burberry werd in 1856 gesticht, toen Thomas Burberry op zijn 21e levensjaar een kleine modezaak opende in Hampshire in Engeland. Burberry is een van de weinige Britse modemerken – en juist daarom bijzonder waardevol. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd het zeer veelzijdig merk Burberry – met het typische wapen van de op een paard galopperende ridder – de hofleverancier van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 1989 koos ook Charles, Prins van Wales, dit merk op basis van goede ervaringen. Kun je een serieuzere en effectievere manier van reclame voor de mogelijkheden en kwaliteiten voor een merk bedenken?

Review Burberry Brit for Her