BrushArtLip Contour Penseel voor Lippen

BrushArt Lip Contour Penseel voor Lippen
BrushArt Lip Contour Penseel voor Lippen
AK-L023

Code: BRU0745 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
20% korting op geselecteerde merken met de code notino20 De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving BrushArt Lip

Met het lippenpenseel BrushArt Lip kun je je lippen perfect en precies schminken.

Kenmerken:

  • je vormt perfect je lippen dankzij de precieze aanbrenging van de lippenstift
  • snelle en eenvoudige toepassing

Ingrediënten:

  • van synthetische vezels

Hoe te gebruiken:
Neem een kleine hoeveelheid make-up op het penseel en breng die indien nodig aan op je lippen. Gebruik de rand om contouren te maken en het penseelvlak om je lippen te vullen.

Over het merk BrushArt

Een jong merk dat trends zet op het vlak van make-up-, haarverzorgings- en stylingaccessoires. Onder het merk BrushArt vind je haarborstels, make-up penselen en alles voor het onderhoud ervan. Verder ook cosmeticatasjes in coole designs en de meest verscheidene accessoires. Kortom alles wat een echte It-girl nodig heeft!

Onder de bestsellers horen eenduidig de haarborstels met zwijnenhaar. De glans die je haar na het kammen heeft, heb je nog nooit meegemaakt. Om snel foundation aan te brengen zijn BrushArt make-upsponsjes simply the best. Met niets anders creëer je een zo natuurlijke finish als met hiermee.

BrushArt kan ook liefhebbers van penselen bekoren. BrushArt penselen zijn volmaakt zacht en zorgen voor een onberispelijke make-up. Penselen in een etui vormen een perfect cadeau. En je kleine prinsesje is vast wild van de cosmeticatasjes, speldjes en elastiekjes. Die krijgen ook het allerfijnste haar op een milde manier onder controle, en zijn bovendien ontzettend schattig!

Dat is BrushArt: kwaliteitsvolle accessoires aan een redelijke prijs in een trendy design die je beauty routine nog leuker maakt.

Review BrushArt Lip