BrushArtKIDS Haarborstel

BrushArt KIDS Haarborstel
BrushArt KIDS Haarborstel
I. Pink
7,10

Op voorraad | Code: BRU03919
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 3-12-2021

Het product vergemakkelijkt het kammen van het fijne babyhaar.

Kenmerken:

  • speciaal ontworpen borstelharen kammen het verwarde haar pijnloos uit
  • minimaliseert haarschade
  • voorkomt het breken en rafelen van het haar
  • origineel ontwerp

Hoe te gebruiken:
Borstel je haar langzaam en voorzichtig om mechanische beschadiging van het haar te voorkomen.

Een jong merk dat trends zet op het vlak van make-up-, haarverzorgings- en stylingaccessoires. Onder het merk BrushArt vind je haarborstels, make-up penselen en alles voor het onderhoud ervan. Verder ook cosmeticatasjes in coole designs en de meest verscheidene accessoires. Kortom alles wat een echte It-girl nodig heeft!

Onder de bestsellers horen eenduidig de haarborstels met zwijnenhaar. De glans die je haar na het kammen heeft, heb je nog nooit meegemaakt. Om snel foundation aan te brengen zijn BrushArt make-upsponsjes simply the best. Met niets anders creëer je een zo natuurlijke finish als met hiermee.

BrushArt kan ook liefhebbers van penselen bekoren. BrushArt penselen zijn volmaakt zacht en zorgen voor een onberispelijke make-up. Penselen in een etui vormen een perfect cadeau. En je kleine prinsesje is vast wild van de cosmeticatasjes, speldjes en elastiekjes. Die krijgen ook het allerfijnste haar op een milde manier onder controle, en zijn bovendien ontzettend schattig!

Dat is BrushArt: kwaliteitsvolle accessoires aan een redelijke prijs in een trendy design die je beauty routine nog leuker maakt.