BrushArtHair Haarelastiekje IV.

BrushArt Hair Haarelastiekje  IV.
BrushArt Hair Haarelastiekje  IV.
Nieuw
Moonlight 2 st
7,20

Code: BRU04049 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving BrushArt Hair

Het haarstukje BrushArt Hair vervolmaakt perfect je kapsel.

Kenmerken:

  • garandeert vriendelijke haarverzorging
  • creëert een eenvoudig en trendy kapsel
  • dient voor een comfortabele vorming van het kapsel
  • laat geen afdruk achter op het haar
  • houdt vast op zijn plaats

Hoe te gebruiken:
Creëert het kapsel met de gewenste vorm.

Over het merk BrushArt

Een jong merk dat trends zet op het vlak van make-up-, haarverzorgings- en stylingaccessoires. Onder het merk BrushArt vind je haarborstels, make-up penselen en alles voor het onderhoud ervan. Verder ook cosmeticatasjes in coole designs en de meest verscheidene accessoires. Kortom alles wat een echte It-girl nodig heeft!

Onder de bestsellers horen eenduidig de haarborstels met zwijnenhaar. De glans die je haar na het kammen heeft, heb je nog nooit meegemaakt. Om snel foundation aan te brengen zijn BrushArt make-upsponsjes simply the best. Met niets anders creëer je een zo natuurlijke finish als met hiermee.

BrushArt kan ook liefhebbers van penselen bekoren. BrushArt penselen zijn volmaakt zacht en zorgen voor een onberispelijke make-up. Penselen in een etui vormen een perfect cadeau. En je kleine prinsesje is vast wild van de cosmeticatasjes, speldjes en elastiekjes. Die krijgen ook het allerfijnste haar op een milde manier onder controle, en zijn bovendien ontzettend schattig!

Dat is BrushArt: kwaliteitsvolle accessoires aan een redelijke prijs in een trendy design die je beauty routine nog leuker maakt.

Review BrushArt Hair