BrushArtCartoon Collection Haarelastiekjes

BrushArt Cartoon Collection Haarelastiekjes
BrushArt Cartoon Collection Haarelastiekjes
4 st
3,50

Code: BRU03716 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving BrushArt Cartoon Collection

Je haar samendoen in een staart is niet alleen praktisch om te sporten, maar het is ook heel elegant. De BrushArt Cartoon Collection haarelastiekjes zijn hiervoor een uitstekende keuze, want dankzij hun spiraalvorm trekken ze niet aan je haar.

Het unieke ontwerp is uiterst mild voor je haar en zorgt ervoor dat er nadat je je haar los doet geen sporen van te zien zijn. De doorzichtige kleur past bovendien bij elke outfit.

Eigenschappen:

  • elastiekjes om je haar gemakkelijk samen te doen
  • de spiraalvorm minimaliseert haarschade
  • zonder metalen deeltjes die achter je haar kunnen blijven steken
  • universeel, doorzichtig design
  • Materiaal: TPU

Over het merk BrushArt

Een jong merk dat trends zet op het vlak van make-up-, haarverzorgings- en stylingaccessoires. Onder het merk BrushArt vind je haarborstels, make-up penselen en alles voor het onderhoud ervan. Verder ook cosmeticatasjes in coole designs en de meest verscheidene accessoires. Kortom alles wat een echte It-girl nodig heeft!

Onder de bestsellers horen eenduidig de haarborstels met zwijnenhaar. De glans die je haar na het kammen heeft, heb je nog nooit meegemaakt. Om snel foundation aan te brengen zijn BrushArt make-upsponsjes simply the best. Met niets anders creëer je een zo natuurlijke finish als met hiermee.

BrushArt kan ook liefhebbers van penselen bekoren. BrushArt penselen zijn volmaakt zacht en zorgen voor een onberispelijke make-up. Penselen in een etui vormen een perfect cadeau. En je kleine prinsesje is vast wild van de cosmeticatasjes, speldjes en elastiekjes. Die krijgen ook het allerfijnste haar op een milde manier onder controle, en zijn bovendien ontzettend schattig!

Dat is BrushArt: kwaliteitsvolle accessoires aan een redelijke prijs in een trendy design die je beauty routine nog leuker maakt.

Review BrushArt Cartoon Collection