BrushArtAccessories Nail Nagelschaar

BrushArt Accessories Nail Nagelschaar
BrushArt Accessories Nail Nagelschaar
mat zilver

Code: BRU04068 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving BrushArt Accessories Nail

Het product BrushArt Accessories zorgt voor je perfect verzorgd en mooi uitziende nagels.

Kenmerken:

  • optimale afmetingen garanderen een gemakkelijke manipulatie
  • knipt voorzichtig nagels
  • duurzaamheid van de scherpte
  • voorkomt het rafelen en breken van nagels
  • vormt en verkort de nagels

Hoe te gebruiken:
Doe de schaar op de duim en wijsvinger en geef de nagels de gewenste vorm.

Over het merk BrushArt

Een jong merk dat trends zet op het vlak van make-up-, haarverzorgings- en stylingaccessoires. Onder het merk BrushArt vind je haarborstels, make-up penselen en alles voor het onderhoud ervan. Verder ook cosmeticatasjes in coole designs en de meest verscheidene accessoires. Kortom alles wat een echte It-girl nodig heeft!

Onder de bestsellers horen eenduidig de haarborstels met zwijnenhaar. De glans die je haar na het kammen heeft, heb je nog nooit meegemaakt. Om snel foundation aan te brengen zijn BrushArt make-upsponsjes simply the best. Met niets anders creëer je een zo natuurlijke finish als met hiermee.

BrushArt kan ook liefhebbers van penselen bekoren. BrushArt penselen zijn volmaakt zacht en zorgen voor een onberispelijke make-up. Penselen in een etui vormen een perfect cadeau. En je kleine prinsesje is vast wild van de cosmeticatasjes, speldjes en elastiekjes. Die krijgen ook het allerfijnste haar op een milde manier onder controle, en zijn bovendien ontzettend schattig!

Dat is BrushArt: kwaliteitsvolle accessoires aan een redelijke prijs in een trendy design die je beauty routine nog leuker maakt.

Review BrushArt Accessories Nail