Britney Spears Fantasy Eau de Parfum voor Vrouwen

Britney Spears Fantasy Eau de Parfum voor Vrouwen
Britney Spears Fantasy Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
37,00

Je bespaart 42%
100 ml
21,20

Code: BSP0020 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 12-5-2021

Beschrijving Britney Spears Fantasy
Samenstelling

Duik in een fantasiewereld waar alles mogelijk is! Geef je fantasie de vrije loop en laat je meeslepen door de golven van je dromen. Eau de parfum Britney Spears Fantasy helpt je ermee. Haar fruitige geurcompositie is gemaakt voor alle dromers die van nieuwe avonturen houden.

  • fruitige, bloemige geur
  • geur geïnspireerd door de queen of pop Britney Spears
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De topnoten trekken je aandacht door de fruitige tonen van lychee, kiwi en kweepeer. De hartnoten verwennen je reukcellen met heerlijke witte chocolade, zoete cupcakes en de bloemige tonen van jasmijn en orchidee. De basisnoten zijn opgebouwd door houtachtige tonen, muskus en iris wortel.

Verhaal van de geur
Britney Spears is een icoon van meisjes en vrouwen over de hele wereld. Het is haar persoonlijkheid waardoor deze eau de parfum is inspireert en die je naar je eigen fantasiewereld meeneemt. De geur werd in 2005 op de markt gebracht en heeft een opvallend roos flesje met Swarovski-kristallen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kweepeer, Lychee , Kiwi
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Witte Chocolade , Jasmijn , Cupcake, Orchidee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Iriswortel, Muskus , Hout Noten
Geursoort
fruitig, bloemig

Review Britney Spears Fantasy