Braun Series 3 Shave&Style BT32

trimmerkop + 5 opzetstukken

Braun Series 3  Shave&Style BT32 trimmerkop + 5 opzetstukken
29,90

Code: BRN01767 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 22-5-2019
Braun Series 3 Shave&Style BT32
| 29,90

Beschrijving van de cosmetica Braun Series 3 Shave&Style BT32

Vervangende mesjes Braun Series 3 Shave&Style BT32 en de regelmatige vervanging garanderen een gelijkmatig glad gezicht, net zoals bij het scheren met een nieuw scheerapparaat.

Kenmerken:

  • gemakkelijk te vervangen

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruikshandleiding.

Over het merk Braun

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.