Braun Satin Hair 1 Style & Go HD 130

Reis Fohn

Braun Satin Hair 1 Style & Go HD 130 Reis Fohn
Reis Fohn
22,50

Code: BRN1723 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 21-5-2019
Braun Satin Hair 1 Style & Go HD 130
Reis Fohn | 22,50

Beschrijving van de cosmetica Braun Satin Hair 1 Style & Go HD 130

De haardroger Braun Satin Hair 1 Style & Go HD 130 helpt je snel en effectief je haar te drogen en helpt je een groter haarvolume te bereiken.

Kenmerken:

  • mogelijkheid om temperatuur te regelen
  • functie van de koude lucht voor haarfixatie
  • klein gewicht, ergonomische vorm
  • droogt behoedzaam het haar uit

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk Braun

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.