BraunMBMGK7 Design edition Trimmer voor Heel Lichaam

Braun MBMGK7 Design edition Trimmer voor Heel Lichaam
Braun MBMGK7 Design edition Trimmer voor Heel Lichaam
Trimmer voor Heel Lichaam

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BRN02357

Met het apparaat Braun MBMGK7 Designová edice kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Kenmerken:

  • knipt betrouwbaar haar en baard
  • eenvoudige maatregel voor ongewenste haartjes
  • instelling van de snijlengte
  • verwijderbare opzetstukken
  • accubedrijf

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Netstroom

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.