Braun Hair Clipper HC5050 Haarknipper

Braun Hair Clipper  HC5050 Haarknipper
Braun Hair Clipper  HC5050 Haarknipper
Haarknipper
45,90

Code: BRN1536 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 21-6-2021
Afhaallocaties
maandag 21-6-2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beschrijving Braun Hair Clipper HC5050
Kenmerken

Met het apparaat Braun Hair Clipper HC5050 kun je je uiterlijk constant onder controle houden. Het gemakkelijke gebruik maakt er een ideaal hulpje van voor eenvoudige aanpassingen van de styling.

Kenmerken:

  • knipt betrouwbaar haar en baard
  • zorgt voor een gemakkelijke haarbehandeling
  • instelling van de snijlengte
  • laadindicator
  • het apparaat is waterbestendig
  • opladen via USB

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Draadloos / Netstroom

Over het merk Braun

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.

Review Braun Hair Clipper HC5050