Braun Face 80-b Beauty Sponge

Vervangende Opzetstuk 2st.

Braun Face 80-b Beauty Sponge Vervangende Opzetstuk  2st.
Braun Face 80-b Beauty Sponge Vervangende Opzetstuk  2st.
Vervangende Opzetstuk 2st.
19,90

Code: BRN1462 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 24-8-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
Braun Face 80-b Beauty Sponge
Vervangende Opzetstuk 2st. | 19,90

Product beschrijving Braun Face 80-b Beauty Sponge

De elektrische reinigingsborstel Braun Face 80-b Beauty Sponge verwijdert perfect vuil, talg en dode huidcellen van je huid.

Kenmerken:

  • laat de huid soepel en fris achter
  • Verwijdert de resten van de make-up
  • reinigt de poriën tot in de diepte

Hoe te gebruiken:
Raadpleeg de bijgevoegde handleiding voor meer informatie over het gebruik.

Over het merk Braun

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.