Braun Series 3 32B CombiPack

Scheerblad met Folie

Braun Series 3  32B CombiPack Scheerblad met Folie
Braun Series 3  32B CombiPack Scheerblad met Folie
Braun Series 3  32B CombiPack Scheerblad met Folie
Scheerblad met Folie
31,90

Code: BRN1506 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 21-11-2018
Braun Series 3 32B CombiPack
Scheerblad met Folie | 31,90

Beschrijving van de cosmetica Braun Series 3 32B CombiPack

Vervangende mesjes Braun Series 3 32B CombiPack en de regelmatige vervanging garanderen een gelijkmatig glad gezicht, net zoals bij het scheren met een nieuw scheerapparaat.

Kenmerken:

  • scheert uiterst glad
  • gemakkelijk te vervangen

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruikshandleiding.

Over het merk Braun

Braun, een dochteronderneming van Procter & Gamble, werd in 1921 opgericht door Max Braun in Frankfurt. Het bedrijf was eerst begonnen met de fabricage van radio's en Braun was de eerste fabrikant van een radio, gecombineerd met een grammofoon. In de jaren dertig werd het inmiddels beroemde logo van Braun ontwikkeld, dat nog steeds wordt gebruikt. In 1940 patenteerde Braun het eerste prototype van een vibrerend scheerapparaat. In 1950, na de oorlog, begon de massaproductie van scheerapparaten. Dit legde de basis voor het sleutelassortiment van het merk Braun voor nu.

Braun is een toonaangevend merk in technische innovatie in alle belangrijke categorieën en houdt meer dan 7.000 actieve patenten. De belangrijkste trend van het moment is kwaliteit, betrouwbaarheid, design en vernieuwing. Het sleutelassortiment bestaat uit vibrerende scheerapparaten voor mannen, scheerapparaten voor vrouwen, epilatoren en apparaten voor de haarverzorging.