Braun Series 3 32B CombiPack

Scheerblad met Folie

1×
Braun Series 3  32B CombiPack  Scheerblad met Folie
Braun Series 3  32B CombiPack  Scheerblad met Folie
Braun Series 3  32B CombiPack  Scheerblad met Folie
Scheerblad met Folie
30,90

Code: BRN1506 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-6-2018

Beschrijving van de cosmetica Braun Series 3 32B CombiPack

Vervangende mesjes Braun Series 3 32B CombiPack en de regelmatige vervanging garanderen een gelijkmatig glad gezicht, net zoals bij het scheren met een nieuw scheerapparaat.

Kenmerken:

  • scheert uiterst glad
  • gemakkelijk te vervangen

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruikshandleiding.

Over het merk Braun

Braun, een dochteronderneming van Procter & Gamble, werd in 1921 opgericht door Max Braun in Frankfurt. Het bedrijf was eerst begonnen met de fabricage van radio's en Braun was de eerste fabrikant van een radio, gecombineerd met een grammofoon. In de jaren dertig werd het inmiddels beroemde logo van Braun ontwikkeld, dat nog steeds wordt gebruikt. In 1940 patenteerde Braun het eerste prototype van een vibrerend scheerapparaat. In 1950, na de oorlog, begon de massaproductie van scheerapparaten. Dit legde de basis voor het sleutelassortiment van het merk Braun voor nu.

Braun is een toonaangevend merk in technische innovatie in alle belangrijke categorieën en houdt meer dan 7.000 actieve patenten. De belangrijkste trend van het moment is kwaliteit, betrouwbaarheid, design en vernieuwing. Het sleutelassortiment bestaat uit vibrerende scheerapparaten voor mannen, scheerapparaten voor vrouwen, epilatoren en apparaten voor de haarverzorging.

Beoordeling Braun Series 3 32B CombiPack

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
5.0
1 beoordeling
1
eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat

Menu