Braun Series 3 30B CombiPack Foil & Cutter Scheerblad met Folie en Scheermessen

1×
Braun Series 3  30B CombiPack Foil & Cutter Scheerblad met Folie en Scheermessen
Braun Series 3  30B CombiPack Foil & Cutter Scheerblad met Folie en Scheermessen
Scheerblad met Folie en Scheermessen
30,90

Code: BRN1507 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 21-6-2021
Afhaallocaties
maandag 21-6-2021
UPS Air Mail
Not allowed

Beschrijving Braun Series 3 30B CombiPack Foil & Cutter
Kenmerken

Vervangende mesjes Braun Series 3 30B CombiPack Foil & Cutter en de regelmatige vervanging garanderen een gelijkmatig glad gezicht, net zoals bij het scheren met een nieuw scheerapparaat.

Kenmerken:

  • scheert uiterst glad
  • gemakkelijk te vervangen

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruikshandleiding.

Kenmerken

Soort aansluiting
Draadloos / Netstroom

Over het merk Braun

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.

Review Braun Series 3 30B CombiPack Foil & Cutter1