Braun Beard Trimmer BT5042Haar en Baard Trimmer

Braun Beard Trimmer BT5042 Haar en Baard Trimmer
Braun Beard Trimmer BT5042 Haar en Baard Trimmer
BT5042

Code: BRN02033 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Product beschrijving Braun Beard Trimmer BT5042

Het apparaat Braun Beard Trimmer BT5042 zorgt voor perfect baard- of haarknippen.

Kenmerken:

  • eenvoudig onderhoud
  • het apparaat is wasbaar
  • scheert met precisie
  • Het pakket bevat opzetstukken voor het knippen

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies.

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Draadloos / Netstroom

Over het merk Braun

Het merk Braun, afkomstig uit het Duitse Frankfurt, draagt de naam van zijn oprichter Max Braun. Die startte de onderneming in 1921 met de productie van radio's, waarbij hij toentertijd iets nieuws op de markt bracht: een radio-grammofooncombinatie. In de jaren ‘30 ontstond het tegenwoordig iconische logo en in 1940 patenteerde het merk het eerste scheerapparaat dat zo typisch is voor Braun.

Tegenwoordig behoort Braun tot de top in de technische innovatie op alle sleutelgebieden en heeft meer dan 7000 actieve patenten op zijn naam. Alle producten van Braun voldoen aan strenge eisen die de klanten aan kwaliteit, vermogen, betrouwbaarheid, maar ook aan het ontwerp stellen. Het merk Braun heeft meer dan 100 internationale prijzen ontvangen voor productdesign. Braun Series 3, het scheerapparaat voor mannen, de Braun epilator en de elektrische tandenborstel Braun Oral-B kunnen we nu kenschetsen als cultproducten.