BourjoisVolume Clubbing Mascara voor Volume

1×
Bourjois Volume Clubbing Mascara voor Volume
Bourjois Volume Clubbing Mascara voor Volume
Tint 75 Ultra Black 9 ml

Code: BOU0694 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Bourjois Volume Clubbing
Kenmerken

De mascara Bourjois Volume Clubbing met een gepatenteerd 360° borsteltje geeft je wimpers langdurig volume en jou een sensuele blik die de hele dag op het werk en de hele nacht in de club standhoudt.

Eigenschappen:

  • creëert maximaal volume zonder de wimpers aan elkaar te plakken
  • zorgt voor gelijkmatige dekking en benadrukt de wimpers
  • is heel bestand tegen uitvegen en zweet en heeft een langdurig effect
  • de soepele borstel voorkomt de vorming van klonters

Ingrediënten:

  • vinyl – verhoogt de weerstand van de mascara
  • zwarte minerale pigmenten

Aanbrengen:
Leg het borsteltje bij de aanzet van je wimpers en kam ze met een zigzagbeweging door naar de punten toe. Doe de mascara ook op je onderste wimpers. Indien nodig kan je nog een tweede laag aanbrengen.

Kenmerken

Tint
zwart
Soort mascara
vormende, voor gevoelige ogen, voor volume

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Volume Clubbing1