BourjoisRouge Velvet Ink Vloeibare Lippenstift met Matterend Effect

Bourjois Rouge Velvet Ink Vloeibare Lippenstift  met Matterend Effect
Bourjois Rouge Velvet Ink Vloeibare Lippenstift  met Matterend Effect

Beschrijving Bourjois Rouge Velvet Ink
Kenmerken

Fluweelzacht, perfect mat en licht en prettig aanvoelend op je lippen. Dat is de Bourjois Rouge Velvet Ink vloeibare lippenstift met matterend effect, die je lippen een intense kleur geeft. Hij veegt niet uit, is smudgeproof en blijft maar liefst 24 uur zitten.

Breng de lippenstift ‘s ochtends voor je naar je werk gaat aan en de rest van de dag hoef je er niet meer naar om te kijken.

Eigenschappen:

  • geeft je lippen een intense kleur met een matte finish
  • blijft tot 24 uur lang op je lippen zitten
  • veegt niet uit
  • is eenvoudig aan te brengen dankzij de speciale applicator
  • voelt licht en prettig aan op je lippen

Aanbrengen:
Teken met de punt van de applicator eerst de contouren van je lippen en kleur ze daarna met de zijkant van de applicator in.

Kenmerken

Tint
wijn
Effect
Matte

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Rouge Velvet Ink