Bourjois Rouge Edition Velvet Vloeibare Lippenstift met Matterend Effect

Bourjois Rouge Edition Velvet Vloeibare Lippenstift  met Matterend Effect
Bourjois Rouge Edition Velvet Vloeibare Lippenstift  met Matterend Effect

Beschrijving Bourjois Rouge Edition Velvet
Kenmerken

Gun je lippen een moderne look, een adembenemende kleur en een gevoel van luxe. De vloeibare lippenstift met mat effect Bourjois Rouge Edition Velvet benadrukt de schoonheid van je lippen op een unieke manier en beschermt ze tegelijk tegen uitdroging.

Eigenschappen:

  • geeft je lippen een intense kleur
  • zorgt voor een mat en volledig dekkend effect de hele dag lang
  • voor zijdezachte en gevoede lippen
  • de intensiteit van de kleur kan verhoogd worden door de lippenstift in lagen aan te brengen
  • de lichte textuur belast de lippen niet en creëert een effect van een ‘tweede huid’
  • de handige applicator garandeert precisie bij het opmaken

Ingrediënten:

  • verzorgende oliën – voorkomen uitdroging van de lippen

Aanbrengen:
Breng de lippenstift aan van het midden van je lippen naar je mondhoeken toe. Voor maximale dekking kan je een tweede laag aanbrengen in de omgekeerde richting.

Kenmerken

Tint
rood
Effect
Matte

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Rouge Edition Velvet