Bourjois Masculin Black Premium

Deo Spray voor Mannen 200 ml

Bourjois Masculin Black Premium Deo Spray voor Mannen 200 ml
Deo Spray voor Mannen 200 ml

Code: BOU1462 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Bourjois Masculin Black Premium
Deo Spray voor Mannen 200 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Bourjois Masculin Black Premium

De geparfumeerde deospray Bourjois Masculin Black Premium is een uitstekende aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten, verzorgt de huid van de oksels, en houdt hem vele uren heerlijk geurig en fris.

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Beoordeling Bourjois Masculin Black Premium

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!