Bourjois Masculin Gold Fever Eau de Toilette voor Mannen

Bourjois Masculin Gold Fever Eau de Toilette voor Mannen
Bourjois Masculin Gold Fever Eau de Toilette voor Mannen
112 ml

Code: BOU1147 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Bourjois Masculin Gold Fever
Samenstelling

Een tijdloze klassieker die een eerbetoon is aan mannelijke elegantie en natuurlijk charisma. De eau de toilette voor mannen Bourjois Masculin Gold Fever wordt al snel een onmisbaar deel van je persoonlijkheid.

  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • voor elke moderne gentleman
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Geursoort
aromatisch

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Masculin Gold Fever