Bourjois Glamour Excessive

Gift Set I.

Bourjois Glamour Excessive Gift Set  I.
Bourjois Glamour Excessive Gift Set  I.
Bourjois Glamour Excessive Gift Set  I.
18,90

Code: BOU1466 | Meer dan 20 st. in voorraad

Eau de Parfum 50 ml + Nagellak 9 ml + Cosmetica tas 1 ks

st
GLS
maandag 25-6-2018
Cadeautje voor jou
Geef je make-up een beetje Franse charme met Bourjois! Nu met 30% korting op het hele merk als je de promo code "bour30nl" gebruikt.

Samenstelling

Geursoort
Bloemig, Specerijen

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Beoordeling Bourjois Glamour Excessive

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu