BourjoisDélice de Poudre Contour Palet

Bourjois Délice de Poudre Contour Palet
Bourjois Délice de Poudre Contour Palet
Tint 055 16.5 gr

  • Bourjois Délice de Poudre Contour Palet
  • Bourjois Délice de Poudre Contour Palet
Code: BOU03168 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Bourjois Délice de Poudre
Kenmerken

Het gezichtscontourpalet Bourjois Délice de Poudre benadrukt je gelaatstrekken en zorgt voor een betoverende en professioneel ogende make-up.

Kenmerken:

  • markeert gezichtscontouren
  • heldert op
  • intense pigmentatie
  • poederachtige textuur

Hoe te gebruiken:
Breng donkerdere tinten aan op de verdiepingen in het gezicht en het illuminsor op de plaatsen die je wilt benadrukken.

Kenmerken

Tint
bruin, roze

Over het merk Bourjois

Het Franse merk van decoratieve cosmetica Bourjois werd in 1863 opgericht door de visionair Joseph-Albert Ponsin. De eerste producten betroffen wasachtige make-upstaafjes die uitsluitend bestemd waren voor toneelspelers en die grappige namen als "Jealous" (jaloers) of "Lovesick" (smoorverliefd) droegen.

Tegenwoordig breng Bourjois een breed scala van producten op de markt – mascara, eyeliners, lippenstiften, reinigingsmelk, deodorants, douchegels, parfums en andere - die voornamelijk bestemd zijn voor vrouwen. Toch probeert het merk de oorspronkelijke filosofie vast te houden en zijn klanten topkwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden.

De cosmetica van Bourjois wordt niet alleen graag gebruikt door professionele visagisten en stylisten, maar ook door vele beroemdheden. Het merk Bourjois is gewild bij iedereen die er mooi wil uitzien, een eigen image wil creëren, creatief is en zich graag wil opmaken.

Review Bourjois Délice de Poudre