Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette voor Vrouwen

Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette voor Vrouwen
Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette voor Vrouwen
50 ml

Code: BCH0620 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Boucheron Place Vendôme
Samenstelling

Verleiding is een spel en een onweerstaanbare geur is een wapen waarmee je altijd wint. De eau de toilette voor vrouwen Boucheron Place Vendôme hult je in een sensuele, gesofisticeerde geur waarmee je straalt wanneer je maar wil.

  • oriëntaalse geur
  • zoete geur
  • voor de temperamentvolle, energieke vrouw
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Pioenroos , Yuzu , Schijnhulst
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Witte Muskus
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Boucheron

Het merk Boucheron werd opgericht in 1858 door de Fransman Frederic Boucheron, wiens vakgebied sieraden en juwelen betrof. Zijn producten werden zeer populair en werden tot op zekere hoogte ook collector’s items.

Boucheron voegde vervolgens aan zijn primaire ondernemingsgebied parfums toe, die in 1988 de wereld van de cosmetica verrijkten en hun bekoorlijkheid tot op de dag van vandaag behouden hebben. Het merk Boucheron heeft op dit moment enkele tientallen van deze unieke geuren op zijn naam, die allemaal een tijdloze uitstraling bezitten. De nauwkeurig versierde flacons bevatten bonte aroma's van lichte bloemenessences tot aan zwaardere en sterkere geuren voor de absolute fijnproevers.

Review Boucheron Place Vendôme