Boucheron La Collection Orange de Bahia Eau de Parfum Unisex

Boucheron La Collection Orange de Bahia Eau de Parfum Unisex
Boucheron La Collection Orange de Bahia Eau de Parfum Unisex
125 ml
96,00

Code: BCH01643 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Boucheron La Collection Orange de Bahia
Samenstelling

Zon, gekleurde gevels, sambamuziek en de geur van sinaasappels. De uniseks eau de parfum Boucheron La Collection Orange de Bahia voert je in gedachten naar het zonnige Bahia in Brazilië waar de sappigste citrusvruchten ooit groeien.

Geniet van delicate nuances van citrusvruchten die stralen als kostbare edelstenen.

  • aromatische, uniseks citrusgeur – voor mannen en vrouwen
  • maakt deel uit van La Collection, geïnspireerd op edelsteenzoekers
  • vooral geschikt om overdag te dragen tijdens de warme maanden

Samenstelling van de geur
Sprankelende topnoten verfrissen je met een intense combinatie van sinaasappel en groene mandarijn. Het betoverende hart bestaat uit de gourmand combinatie van kokosmelk, roos en vijgenblad. Op dit ongewoon aantrekkelijke, exotische aroma volgt geleidelijk aan het verwarmende extract van witte ceder dat wordt aangevuld met een honingachtig spoor van amberhout.

Verhaal van de geur
De geur Boucheron La Collection Orange de Bahia is opgedragen aan de kostbare edelsteen Mandarin Garnet. De adembenemende oranje kleuren ervan heeft de ervaren parfumeur Michel Girard omgezet in een olfactorische ervaring via intens geurende citrusvruchten geïmporteerd uit het Braziliaanse Bahia.

De eau de parfum werd gelanceerd in 2019 als onderdeel van de unieke reeks La Collection, die geïnspireerd is op de verhalen van de edelsteenzoekers van Maison Boucheron.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappel , Groene Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vijgeblad , Kokosmelk , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Seder Hout, Belambra Hout
Geursoort
citrus, aromatisch

Over het merk Boucheron

Het merk Boucheron werd opgericht in 1858 door de Fransman Frederic Boucheron, wiens vakgebied sieraden en juwelen betrof. Zijn producten werden zeer populair en werden tot op zekere hoogte ook collector’s items.

Boucheron voegde vervolgens aan zijn primaire ondernemingsgebied parfums toe, die in 1988 de wereld van de cosmetica verrijkten en hun bekoorlijkheid tot op de dag van vandaag behouden hebben. Het merk Boucheron heeft op dit moment enkele tientallen van deze unieke geuren op zijn naam, die allemaal een tijdloze uitstraling bezitten. De nauwkeurig versierde flacons bevatten bonte aroma's van lichte bloemenessences tot aan zwaardere en sterkere geuren voor de absolute fijnproevers.

Review Boucheron La Collection Orange de Bahia