Boucheron Jaipur Bracelet Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Boucheron Jaipur Bracelet Eau de Parfum voor Vrouwen
Boucheron Jaipur Bracelet Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
39,50

Code: BCH0540 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Boucheron Jaipur Bracelet
Samenstelling

Wil je je fris, teder en tegelijk elegant voelen? Precies dat gevoel geeft je eau de parfum voor vrouwen Boucheron Jaipur Bracelet – een fijne geur die je betovert met zijn bloemige essenties met hyacint en lelietje-van-dalen in de hoofdrol.

  • bloemige geur
  • voor romantische vrouwen
  • ideaal om de hele dag te dragen

Samenstelling van de geur
De geur begint met elegante essenties van citroenverbena en bittere sinaasappel in samenspel met viooltjes en basilicumblaadjes. De topnoten zijn mooi aangevuld met petitgrain. De hartnoten worden gedomineerd door bloemen – met name zoete lelietje-van-dalen, bedwelmende hyacint en tuinanjer. De adembenemende combinatie van fijn kasmierhout, iris en cipres zorgt voor een schitterende afsluiting.

Verhaal van de geur
Voordat je de geur zelf bewondert, word je aangetrokken door het unieke flesje dat op de iconische armband van het merk Boucheron lijkt. De geur is gelanceerd in 2012 en heeft sindsdien duizenden vrouwelijke fans over de hele wereld die er niet meer zonder kunnen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Viooltjesblad , Petitgrain , Basillicum , Bittere Sinaasappel , Citroenverbena
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Hyacint , Lelietje van Dalen , Anjer
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Iris, Cipres , Kasjmier Hout
Geursoort
bloemig

Over het merk Boucheron

Het merk Boucheron werd opgericht in 1858 door de Fransman Frederic Boucheron, wiens vakgebied sieraden en juwelen betrof. Zijn producten werden zeer populair en werden tot op zekere hoogte ook collector’s items.

Boucheron voegde vervolgens aan zijn primaire ondernemingsgebied parfums toe, die in 1988 de wereld van de cosmetica verrijkten en hun bekoorlijkheid tot op de dag van vandaag behouden hebben. Het merk Boucheron heeft op dit moment enkele tientallen van deze unieke geuren op zijn naam, die allemaal een tijdloze uitstraling bezitten. De nauwkeurig versierde flacons bevatten bonte aroma's van lichte bloemenessences tot aan zwaardere en sterkere geuren voor de absolute fijnproevers.

Review Boucheron Jaipur Bracelet1