Boucheron Quatre En RougeEau de Parfum voor Vrouwen

Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen
Boucheron Quatre En Rouge Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
58,80

Code: BCH01646 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-11-2019

Beschrijving van het parfum Boucheron Quatre En Rouge

Ontdek de kracht van aantrekking en verleiding. Word een vrouw die iedereen om haar heen fascineert. Eau de parfum Boucheron Quatre En Rouge voor vrouwen levert een onweerstaanbare geurervaring verpakt in rode kleur - de kleur van passie.

De verslavende geur van rood fruit, bloemen en zoete marshmallows wordt je unieke juweel dat de aandacht zal trekken.

  • fruitige chypregeur
  • voor vrouwen die willen fascineren
  • gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur
In de topnoten van Boucheron Quatre En Rouge ruik je de zoete explosie van rode appel en sappige peer die contrasteren met de aangenaam verfrissende citrusessences van mandarijn en bergamot. De bloemige hartnoten worden gedomineerd door de sensuele roos aangevuld door de intense akkoorden van iriswortel en cassisa. De basisnoten van deze geurcompositie verbergen de zoete tonen van marshmellows en framboos vergezeld door patchoeli en muskus om je vrouwelijkheid te benadrukken.

Samenstelling

Topnoten
Rode Appel , Peer , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten
Cassis , Roos , Orriswortel
Basisnoten
Muskus , Patchuli , Framboos , Marshmellow
Geursoort
cypre, fruitig

Over het merk Boucheron

Het merk Boucheron werd opgericht in 1858 door de Fransman Frederic Boucheron, wiens vakgebied sieraden en juwelen betrof. Zijn producten werden zeer populair en werden tot op zekere hoogte ook collector’s items.

Boucheron voegde vervolgens aan zijn primaire ondernemingsgebied parfums toe, die in 1988 de wereld van de cosmetica verrijkten en hun bekoorlijkheid tot op de dag van vandaag behouden hebben. Het merk Boucheron heeft op dit moment enkele tientallen van deze unieke geuren op zijn naam, die allemaal een tijdloze uitstraling bezitten. De nauwkeurig versierde flacons bevatten bonte aroma's van lichte bloemenessences tot aan zwaardere en sterkere geuren voor de absolute fijnproevers.