Bottega Veneta Bottega Veneta

Douchegel voor Vrouwen 200 ml

Bottega Veneta Bottega Veneta Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Bottega Veneta Bottega Veneta Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Bottega Veneta Bottega Veneta Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Gratis verzending
200 ml
37,00

Code: BTT0007 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 26-11-2018
Bottega Veneta Bottega Veneta
200 ml | 37,00

Beschrijving van het parfum Bottega Veneta Bottega Veneta

Het douchegel Bottega Veneta Bottega Veneta is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Samenstelling

Basisnoten
Mos, Patchuli
Hartnoten
Jasmijn
Topnoten
Bergamot, Peper

Over het merk Bottega Veneta

Het Italiaanse merk Bottega Veneta is beroemd om zijn traditionele ambachtelijke producten van handgeweven leer. Met de oprichting ervan in 1966 introduceerde het merk een nieuwe standaard voor luxe-artikelen. Bijna een halve eeuw later ontwikkelde het zijn eerste parfum. De parfums van Bottega Veneta zijn tijdloos en ontworpen voor uitzonderlijke vrouwen en moedige mannen. Ze zijn gemaakt van de kostbaarste en de fijnste ingrediënten uit de hele wereld en laten een blijvende indruk achter. Het design van de flacons verwijst naar het traditionele Venetiaanse glas, naar de tijdloze schoonheid daarvan en is aangenaam eenvoudig.

Bottega Veneta combineert verfijnde ambachtelijke vakmanschap met geavanceerde innovatie en garandeert op die manier dat elk product niet alleen fraai, maar ook uiterst functioneel is. De esthetiek van Bottega Veneta is intens persoonlijk, geraffineerd en sensueel. Het merk respecteert je individualiteit en geeft je de mogelijkheid om je zelfvertrouwen te tonen. Bottega Veneta zal de belangstelling trekken van iedereen die uitzonderlijkheid waardeert en houdt van luxe en van verfijnde Italiaanse mode.