Bottega Veneta Pour Homme Douchegel voor Mannen

 • Bottega Veneta Pour Homme Douchegel voor Mannen
 • Bottega Veneta Pour Homme Douchegel voor Mannen 1
 • Bottega Veneta Pour Homme Douchegel voor Mannen 2
 • Bottega Veneta Pour Homme Douchegel voor Mannen 3
   meer

  Varianten Bottega Veneta Pour Homme

  • Bottega Veneta Pour Homme Douchegel voor Mannen 200 ml Douchegel voor Mannen 200 ml  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: BTT0029

  Omhoog

  Over merk Bottega Veneta

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Het Italiaanse merk Bottega Veneta is beroemd om zijn traditionele ambachtelijke producten van handgeweven leer. Met de oprichting ervan in 1966 introduceerde het merk een nieuwe standaard voor luxe-artikelen. Bijna een halve eeuw later ontwikkelde het zijn eerste parfum. De parfums van Bottega Veneta zijn tijdloos en ontworpen voor uitzonderlijke vrouwen en moedige mannen. Ze zijn gemaakt van de kostbaarste en de fijnste ingrediënten uit de hele wereld en laten een blijvende indruk achter. Het design van de flacons verwijst naar het traditionele Venetiaanse glas, naar de tijdloze schoonheid daarvan en is aangenaam eenvoudig.

  Bottega Veneta combineert verfijnde ambachtelijke vakmanschap met geavanceerde innovatie en garandeert op die manier dat elk product niet alleen fraai, maar ook uiterst functioneel is. De esthetiek van Bottega Veneta is intens persoonlijk, geraffineerd en sensueel. Het merk respecteert je individualiteit en geeft je de mogelijkheid om je zelfvertrouwen te tonen. Bottega Veneta zal de belangstelling trekken van iedereen die uitzonderlijkheid waardeert en houdt van luxe en van verfijnde Italiaanse mode.

  Omhoog

  Beoordeling Bottega Veneta Pour Homme

  Wat vind je van Bottega Veneta Pour Homme ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu