Bond No. 9Eau de New York Eau de Parfum Unisex

Bond No. 9 Eau de New York Eau de Parfum Unisex
Bond No. 9 Eau de New York Eau de Parfum Unisex
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
159,00

Je bespaart 8%
100 ml
144,84

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: BON0250
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Een frisse geur vol leven, geïnspireerd op het snelle tempo van New York.

Laat je meeslepen in de sfeer van de stad die nooit slaapt en ontdek een positief geladen geur, vol dynamiek en sprankelende energie. Uniseks eau de parfum Bond No. 9 Midtown Eau de New York is een geurige weergave van de sfeer van de hele stad waarin het leven met duivelse snelheid voorbijraast.

Midtown Eau de New York is een geur vol leven, ideaal voor iedereen die van zeer frisse maar toch langdurige aromatische geuren van citrusvruchten houdt, en past perfect bij het snelle stadstempo.

  • citrusgeur voor mannen en vrouwen
  • gelanceerd in 2004
  • ideaal voor de lente- en de zomermaanden

Samenstelling van de geur
Midtown Eau de New York opent met frisse fruitige noten van grapefruit, mandarijn, sinaasappelblad en bergamot. Vervolgens ruik je een fris en zuiver bloemenaroma in de vorm van pure, mysterieuze noten van cyclaam en licht bittere noten van neroli en jasmijn. De basisnoten zijn heerlijk aards, in de vorm van eikenmos, dierlijke muskus en vetiver. Het algehele aroma dat de dominante citrusgeur verbindt met aromatische witte bloemen, houtachtige en groene elementen, is verrassend complex, zeer levendig en sprankelend fris.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene noten , Mandarijn , Petitgrain , Water noten , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Citroen , Lelie , Gardenia , Cyclamen , Basillicum , Neroli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Muskus , Hout
Geursoort
citrus, aromatisch