BiothermWaterlover Sun Milk Zonnebrandmelk SPF 50+

Biotherm Waterlover Sun Milk Zonnebrandmelk  SPF 50+
Biotherm Waterlover Sun Milk Zonnebrandmelk  SPF 50+
Aanbevolen detailhandelsprijs
33,90

Je bespaart 16%
200 ml
28,20

Op voorraad | Code: BIO06196
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
maandag 24-1-2022

Het beschermende zonnebrandmiddel Biotherm Waterlover Sun Milk is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • voedt en verzorgt de huid
  • het product is zacht voor de huid en vriendelijk voor het milieu

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen
Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Effect
Bescherming tegen de elementen

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.