Biotherm L’Eau

Douchegel

Biotherm L’Eau Douchegel
Biotherm L’Eau Douchegel
Biotherm L’Eau Douchegel
Uitverkoop
150 ml
7,44

Code: BIO2960 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 19-2-2019
Biotherm L’Eau
150 ml | 7,44

Beschrijving van de cosmetica Biotherm L’Eau

Biotherm L’Eau douchegel verfrist je zintuigen, verwijdert alle onzuiverheden en laat je huid perfect gehydrateerd en zacht aanvoelen. Het bevat natuurlijke stimulerende essences van sinaasappel, mandarijn, bergamot, fresia en cederhout die je huid de hele dag een aangename geur geven.

Kenmerken:

  • reinigt zorgvuldig
  • verzacht en voedt
  • hydrateert en maakt de huid zijdezacht
  • geeft op de huid een frisse geur van citrusvruchten af
  • maakt rijke schuim aan 

Samenstelling: 

  •  natuurlijke aromatische essences – hebben verfrissende en stimulerende effecten

Hoe te gebruiken:
Een kleine hoeveelheid douchegel zachtjes op de vochtige huid inmasseren. Grondig afspoelen met water.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.