BiothermLait Corporel Gift Set

Biotherm Lait Corporel Gift Set
Biotherm Lait Corporel Gift Set
Aanbevolen detailhandelsprijs
37,90

Je bespaart 5%
Gift Set
35,90

Op voorraad | Code: BIO06267

Lait Corporel Hydraterende Bodylotion 400 ml + Biomains Hydraterende Handcrème 100 ml

1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
maandag 24-1-2022

Inhoud van de set:

  • Lait Corporel Hydraterende Bodylotion 400 ml
  • Biomains Hydraterende Handcrème 100 ml

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • een set voor een voordelige prijs
  • producten voor diepgaande voeding en hydratatie

Kenmerken

Set variant
Gift Set

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.