Biotherm Eau Pure Antitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking

 • Biotherm Eau Pure Antitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking
 • Biotherm Eau Pure Antitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking 1
   meer

  1 product variant € 23,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het bezorgbedrijf

  Varianten Biotherm Eau Pure

  • Biotherm Eau Pure Antitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking  75 mlAntitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking  

   Meer dan 20 st op voorraad in ons magazijn

   75 ml
   Code: BIO0788

    23,90

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving Biotherm Eau Pure

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Huidtype

  Alle Huidtypen

  Verpakkingssoort

  Deo Roll-on

  De deodorant Biotherm Eau Pure bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

  Kenmerken:

  • laat geen vlekken achter op de kleding
  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid
  • beschermt tegen vervelende geur

  Hoe te gebruiken:

  Breng aan op een schone en droge huid onder de armen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

  Omhoog

  Over merk Biotherm

  Het merk Biotherm merk is gebaseerd op harmonie met de natuur. De parfums en cosmetica van Biotherm vertegenwoordigen de energie van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve substanties.

  De geschiedenis van het bedrijf begon in 1952, toen het als eerste een lijn van vochtinbrengende producten en zonnebrandartikelen ontwikkelde. Biotherm was het eerste bedrijf dat een buste-verstevigende crème lanceerde. De belangrijkste cosmeticaproducten van het merk betreffen de exclusieve huidverzorging voor mannen en het bedrijf behoort op dit gebied tot op de dag van vandaag tot de marktleiders.

  De eaux de toilette werden in 1997 aan het assortiment van dit merk toegevoegd. De parfums van Biotherm zijn fris en bekoorlijk, overwegend met natuurlijke accenten. De producten van Biotherm worden vooral gewaardeerd door moderne vrouwen en mannen een hoge kwaliteit op basis van natuurlijke werkzame stoffen verlangen.

  Omhoog

  Beoordeling Biotherm Eau Pure

  Wat vind je van Biotherm Eau Pure ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV, KvK-nummer: 67537308, Gevestigd in Nederland, Nieuwe Keizersgracht 58, 1018DT Amsterdam7. De gegevens kunnen worden verwerkt en doorgegeven aan zusterbedrijven en andere verwerkers. U hebt het recht om wanneer dan ook uw toestemming in te trekken en van de beheerder toegang tot uw persoonsgegevens te verlangen, evenals van herstel, verwijdering, overdracht, respectievelijk beperking van de verwerking ervan. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu