Biotherm Eau PureAntitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking

Biotherm Eau Pure Antitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking
Biotherm Eau Pure Antitranspirant Roll-On met 48-Uurs Werking
75 ml

Code: BIO0788 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Biotherm Eau Pure
Kenmerken

De deodorant Biotherm Eau Pure bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

Kenmerken:

  • laat geen vlekken achter op de kleding
  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid
  • beschermt tegen vervelende geur

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone en droge huid onder de armen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Roll-On
Huidtype
alle huidtypen
Actieve stoffen
vitamine E

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.

Review Biotherm Eau Pure