BiothermEau Fusion Gift Setvoor Vrouwen

Biotherm Eau Fusion Gift Set  voor Vrouwen
Biotherm Eau Fusion Gift Set  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
51,40

Je bespaart 9%
46,40

Op voorraad | Code: BIO06235

Eau Fusion Eau de Toilette 100 ml + Lait De Douche reinigende douchemelk met citrus-essenties 75 ml

1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Ben je op zoek naar een ideaal cadeau voor je liefste wederhelft, je zus of je moeder? De parfumset voor vrouwen Biotherm Eau Fusion tovert gegarandeerd een glimlach op haar gezicht.

Kenmerken:

  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • doet elke vrouw plezier

Inhoud van de set:

  • Eau Fusion Eau de Toilette 100 ml
  • Lait De Douche reinigende douchemelk met citrus-essenties 75 ml

Samenstelling

Geursoort
citrus, houtachtig
Set variant
Gift Set

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.